En nem frokostret / An Easy Lunch Dish
Her er en idé til en nem og hurtig ret, som de lidt ældre børn også kan finde ud af.
Ingredienser:
Pitabrød
2 dåser tun
250-300 ml creme fraiche 18%
1 mellemstort løg
1 stor tomat
1 stor håndfuld hakket salat
Salt og peber
Fremgangsmåde
Dræn de 2 dåser tun for væde og kom den i en skål.
Hak løget fint, udhul tomaten og skær det yderst tilbageblivende i små terninger og hak salaten i mindre stykker - hæld det op i skålen til tunen.
Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.
Varm pitabrød, skær dem op og kom fyldet i.
Ingredients:
Pita bread
2 cans of tuna
250-300 ml creme fraiche
1 medium onion
1 big tomato
1 good handful of chopped lettuce
Salt and pepper
Directions
Pour the tuna into a bowl.
Chop the onion finely, remove the inner of the tomato and cut the rest into small cubes and chop the lettuce - add it to the tuna.
Add the creme fraiche and finally salt and pepper.
Warm the pita bread, cut them open and fill them with the tuna cream.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak for din kommentar .0) / Thank you very much for your comment .0)