fredag den 29. marts 2013

Nem kartoffelpandekage / Easy to make Potato Pancake

"Husets Kartoffelpandekage"

Mangler du noget lækkert til morgenmad, frokost eller aftensmad - eller evt. brunch, så går du ikke galt i byen med "Husets kartoffelpandekage". Hvis du pifter den op med lidt forskelligt tilbehør, som brød eller salat, er den bare skøn.

Det var faktisk slet ikke meningen, at vores kartoffelpandekage skulle på bloggen, men da en af ungerne var med i køkkenet og havde taget et foto med en NINTENDO DS, valgte vi at gøre det. Vi var nemlig enige om, at den smagte dejligt..

Her er fotoet, som ikke er helt optimalt, håber dog, at I kan få et nogenlunde indtryk af kartoffelpandekagen. Nedenfor har jeg skrevet opskrift og fremgangsmåde.


Ingredienser:

  • 6 mellemstore kartofler
  • 4 æg
  • 1 rød snack-peberfrugt
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 tsk. AROMAT
  • Olie til stegning


Fremgangsmåde:

  • Skræl kartoflerne, pil løget og skær peberfrugten i strimler og herefter det hele i små tern.
  • Hak hvidløget fint.
  • Varm lidt olie på en pande og tilsæt kartofler, løg og peberfrugt.
  • Steg det hele mørt og smukt gyldenbrunt. 
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege med et par minutter.
  • Smag til med salt og peber og AROMAT.
  • Pisk de 4 æg med salt og peber, og hæld det over blandingen på panden.
  • Lad det stege til æggeblandingen har fået nok.
  • Tag en tallerken og skub pandekagen over på denne, og nu skal du så have den vendt tilbage på panden.
  • Lad den anden side stege færdig.

God appetit!







1 kommentar:

Tusind tak for din kommentar .0) / Thank you very much for your comment .0)